Arkitektens val – enkelt och stilrent

Badrummet i en privat Göteborgsbostad renoverades med grova stora kakelplattor i rogivande grå nyanser.

Arkitekten som bor i bostaden ville bygga om sitt badrum till något modernt och elegant. De rogivande grå nyanserna i de stora och grova plattorna på badrumsväggen möter de små plattorna på golvet och skapar en enkel och elegant helhet.

Den klara glasväggen till duschen skapar kontrast och lättar upp rummet, som i övrigt består av grå sten. Golvets stora designlock, Vieser Square, är beklätt med samma små plattor som golvet. Det stora locket är stabilt och stadigt att stå på i duschen. Det möjliggör den vackra och enhetliga ytan, som ger rummet en lyxig och personlig känsla – det konventionella lilla brunnsgallret saknas helt.

Mustaa ja harmaata
Kansi, jonka päällä voi seistä

Det beklädda golvbrunnslocket ingår i Viesers produktfamilj för stora kvadratiska lock, Vieser Square. Locket är stort, 60 cm x 60 cm, och är designat så att man kan stå på det. Samtidigt är det ett elegant motstycke till duschen. Locket kan bekläs med plattor efter kundens val, många små eller en enda stor. Alternativt kan locket fyllas med en massa som är lämplig för våtrum, till exempel harts eller mikrocement.

Vieser Square-lock i samma storlek kan också fås med trämaterial som är lämpliga för badrum. Sortimentet omfattar även ett ljust gallerlock i Accoyaträ och ett mörkt alternativ i Kebonyträ. Ta en titt på den här snygga privatbostaden i Härryda utanför Göteborg, där badrummet fick två Vieser Square-lock i Accoyaträ.

Alla lock i designfamiljen Vieser Square är kompatibla med våra effektiva och funktionssäkra Vieser One. Installationen går snabbt och lätt, och förenklar vardagen då brunnarna har ett mycket långt rengöringsintervall.

Läs mer om den lätta rengöringen.

Intresserad? Kom och titta på våra brunnslösningar i vårt showroom

Kannen alla tehokas ja toimiva kaivo