Designhotell med ny dimension

Mitt i Göteborg, vid vattnet reser sig det ståtliga designhotellet Riverton med en tillbyggd del.

Designhotellet Riverton i Göteborg fick nyligen en omfattande ny del. Den nya, lyxiga och visuellt starka tillbyggnaden kräver en ovanligt stor känsla för detaljer – även sådana som man inte är van att betrakta som designval.

De helt nya badrummen på hotell Riverton ståtar med stora, blanka kakelplattor som har fått sällskap av linjeformade golvbrunnar från Vieser. Vieser Line-golvbrunnar med lock som kan bekläs med kakel är den perfekta lösningen när man vill skapa vackra och obrutna ytor med stora plattor.

När golvbrunnen placeras intill väggen kan golvlutningen mot brunnen ligga i ett enda plan. Det innebär i sin tur att man kan använda stora, hela plattor utan att dela dem. Därmed kommer det vackra mönstret i plattan till sin rätt.

Lyxig look i badrummet
En brunn som kan anpassas efter inredningen

En annan viktig egenskap hos lock med beklädnad är valfrihet. Locket kan bekläs så att det i det närmaste försvinner mellan golvplattorna, vilket var valet for hotell Riverton. Eller också kan plattorna exempelvis få locket smälta in i golvets mönster. Alternativen tjänar det önskade visuella intrycket fullt ut.

På samma sätt fungerar förläggningen av en Vieser Line-brunn i badrummet. Vanligen vill man placera en linjegolvbrunn intill väggen för att kunna bygga golvlutningen i en enda riktning. Men det är lika lätt och säkert att installera Vieser Line var som helst i badrummet. Det går att välja platsen helt utifrån visuella aspekter och utan kompromisser i fråga om säker vattenisolering.

Hörnstenarna för Viesers produkter är en vacker design på locken, funktionssäkerhet och bekymmersfri vardag. Alla våra designlock är alltid kompatibla med våra högeffektiva Vieser One-golvbrunnar.

På ett hotell blir dessa egenskaper guld värda. Viesers brunnar fungerar effektivt. De för snabbt bort vattnet från golvet och behöver inte rengöras ofta. Detta bygger på Vieser One-brunnarnas stora kapacitet, som för med sig den mesta smutsen och samtidigt rengör vattenlåset i brunnen i samband med normal användning.

När det till slut är dags för rengöring går den i en handvändning utan speciella redskap eller kunskaper. Därmed behöver ingen särskilt lära sig ett arbete som utförs sällan och det tar inte upp dyrbar städtid som budgeteras noggrant för hotell.

Läs mer om den lätta rengöringen.

Välfungerande brunn, bekymmersfri vardag