Familjevilla med ljus och harmoni

I ett naturnära bostadsområde nära Lahtis finns familjen Perkos nya hem med välgenomtänkta val av material som är visuellt tilltalande men samtidigt tåliga. Antti Perko och hans familj på fyra personer bor i ett lugnt villaområde några kilometer från Lahtis centrum. Husbyggen är alltid tuffa projekt, och det har inte saknats överraskningar, men i badrummet är familjen mer än nöjda med sina val.

Till badrummet valde familjen golvbrunnslösningen Vieser Line som uppfyllde alla deras kriterier.

Ljust och naturnära hem
Eleganta stora golvplattor i kombination med Vieser Line

Badrummet skulle ha ett golv med eleganta stora klinkerplattor och därför var Vieser Line ett idealiskt val. Det beklädbara golvbrunnslocket gör att golvbrunnen smälter in i badrumsgolvet och skapar en harmonisk helhet med gråa plattor. Samtidigt blev det enkelt att skapa fallet i badrummet i en riktning.

Även storleken på badrummet innebar vissa utmaningar för valet av golvbrunnssystem. Eftersom familjen ville ha två stycken meterlånga golvrännor blev Vieser ett naturligt val. Vieser Line kräver inget extra utrymme under golvet och passar med alla golvbrunnar från Vieser. Därför kan valet göras helt efter visuella preferenser. Familjen fick två golvbrunnar som går från vägg till vägg i en snygg och symmetrisk helhet.

En positiv överraskning med Vieser Line var att man inte behövde vara VVS-proffs för att kunna köpa alla delar till golvbrunnslösningen åt montören.

Antti Perko, villaägaren

”När man bygger nytt hus måste man bli expert på många saker vare man vill det eller inte, men en positiv överraskning med Vieser Line var att man inte behövde vara VVS-proffs för att kunna köpa alla delar till golvbrunnslösningen åt montören.

När vi hade valt längd på golvbrunnen kom alla nödvändiga delar i en och samma förpackning utan behov av efterforskningar eller jakt efter delar. Det var första Vieser Line-golvbrunnen för vår montör, som var positivt överraskad över hur enkelt och smidigt allting gick,” berättar villaägaren Antti Perko.

Enkel installation är en av fördelarna med Vieser Line. Bara ett fåtal delar behövs och de är enkla att använda. Installationsarbetet underlättas av detaljerade anvisningar och installationsanimationer. Vieser Line är kompatibel med alla golvbrunnar från Vieser och därför behöver man aldrig kompromissa med sina val på grund av installationen.

Dessutom kan Vieser Line placeras var som helst i badrummet utan att det påverkar säkerheten. Viesers golvbrunnslösningar har hög flödeskapacitet och är lätta att rengöra, vilket garanterar en hög funktionssäkerhet. Därför erbjuder vi 10 års systemgaranti på våra produkter.

Enkel installation och snyggt slutresultat