Martin Smeds är Viesers nya Area Sales Manager East

Vieser har anställt Martin Smeds som ny Area Sales Manager East. Martin började i sin tjänst i början av december. Utnämningen stärker Viesers säljteam i Sverige med fokus på kunder främst i Stockholmsområdet.

– Vieser har en tydlig expansionsplan och fortsätter att växa. Martin blir en nyckelspelare i Stockholmsregionen. Med sin tidigare erfarenhet och kunskap kommer Martin att bidra till Viesers fortsatta tillväxt, säger Jens Persson Head of Sales Scandinavia Vieser.

– Med en stark bakgrund från grossisterna Onninen och Solar där han varit de senaste 7 åren och hanterat detaljhandels- och hotellkunder, är Martin ett lysande tillskott till vårt team, fortsätter Persson.

– Martin har även arbetat inom kakelindustrin, med både kakelinstallation och våtrumstätning samt har han jobbat inom Försäljning av badrum där han har ritat och designat badrum vilket gör att han har en otroligt stark förståelse för badrums funktionalitet men även form och färg.

Det ger honom extra perspektiv till våra kunders behov, påpekar Persson.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sju miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.

Vill veta mer?
Marian Seppälä Marketing and Communications Specialist +46 76 870 6889 marian.seppala@vieser.se