För en enklare vardag

Vieser golvbrunnar – problemfria och lätta att rengöra

En golvbrunn med designlock fångar blicken i badrummet, men annars kan man glömma bort att den finns där, för Viesers golvbrunnar går snabbt och enkelt att rensa och har ett mycket långt serviceintervall oberoende på var de används.

Rengöring av golvbrunnen är kanske inte det första man tänker på när man planerar sitt badrum, men en fungerande golvbrunn är en viktig förutsättning för varje badrum och därför måste den vara säker och enkel att rengöra.

Enkel rengöring har i många år varit en av hörnstenarna för Viesers produkter.

Se rengöringsanvisningarna längst ned på sidan.

Nordisk favorit

De utmärkta flödesegenskaperna och över sex miljoner installerade golvbrunnar är ett kvitto på Viesers tillförlitlighet. En golvbrunn med ett bra flöde innebär att en stor del av smutsen rinner ut med vattnet och då behöver brunnen inte rengöras lika ofta.

När det väl blir dags att rensa golvbrunnen går det snabbt och enkelt. Även tyngre golvbrunnslock är enkla att lyfta med vårt ergonomiska lyftverktyg och våra vattenlås är designade för att vara enkla att plocka ut. Vattenlåset går bara att sätta tillbaka på ett sätt och därför kan vem som helst enkelt och tryggt rengöra brunnen.

Det är skillnad på olika golvbrunnslösningar. I ett hotell är kravnivån hög och städningstiden optimerad för bästa resultat. Vieser Line är snygg och enkel att hålla ren.

Niina Käkelä, städchef på Scandic Rukahovi. Scandic Rukahovi valde Vieser Line. Läs mer.

Rengöring av golvbrunn

  1. Lyft upp golvbrunnslocket. Enklast får du upp locket med ett lyftverktyg.
  2. Ta tag i handtaget och lyft ut vattenlåset.
  3. Skölj vattenlåset och rengör golvbrunnen med borste vid behov. Sätt tillbaka vattenlåset och locket när du är klar.

Titta hur enkelt rengöring av en golvbrunn kan vara!

Kontakta oss Kontakta oss