Badrumsinspiration för 2019

Viesers eleganta golvbrunnskollektion inkluderar former och material som inspirerar till kreativitet. Utforska olika stiltema och upplev en ny tid i badrummet.

Oriental

En tropisk vindpust värmer huden. Ett draperi av klara vattendroppar. Exotiskt och vardagligt går hand i hand.

Ditt badrum, din stil. Inredningstemat Oriental har tydliga inslag av österländsk exotism, med lugn stämning och pikanta färgkombinationer som för tankarna till den asiatiska badkulturen.

En mörk designsil av Kebonyträ lyfter fram golvbrunnen i en helt ny roll: en intressant detalj som ger badrummet japansk spakänsla.

Ett fruktbart samarbete mellan Saku Sysiö, formgivare på Aivan, Lauri Ylönen från Alvardag och Vieser resulterade i unik design – Vieser Square Kebony Bali Edition – en fyrkantig sil av trä med smalt galler. Läs mer om samarbetet här.

”Jag ville återskapa känslan av en utedusch på Bali i vilket som helst badrum. Silen kombinerar asiatisk exotism med ett typiskt finländskt material, trä.”

Lauri Ylönen

Silen finns med i årets säsong av TV-programmet Design by Lauri.

Urban

I fjärran hörs bruset från livliga kvarter, Gula taxibilar tutar. Sinne för detaljer för storstaden närmare.

Med upplevelserikedom, skönhet och hållbara material blir badrummet en plats för gränslös kreativitet. Badrummets små detaljer gör stor skillnad. Urban collection. Linjeren och funktionell.