Vieser förstärker i Norden

Vieser har inlett det nya året med nyrekryteringar i Norden. Vi har stärkt vår närvaro i Sverige och Norge med två nya medarbetare.

Technical Sales Manager Oskar Schannong stärker vår tekniska försäljning i Sverige och Norge. Oskar har lång erfarenhet av den tekniska sidan i VVS-branschen och bidrar med välbehövlig lokalkännedom i teamet.

Area Sales Manager Norway Per Arild Alfheim stärker vårt norska säljteam. Per Arild har med sig bred erfarenhet som säljare och kommer att spela en viktig roll för vår tillväxt på den norska marknaden.

Vi befinner på en stark tillväxtresa i Norden och dessa förstärkningar kommer att ge oss bättre förutsättningar att erbjuda våra svenska och norska kunder samma tillförlitliga servicenivå som vi varit kända för i flera decennier i Finland. Det känns fantastiskt att inleda det nya året med ett växande och motiverat team.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.