Lätt installation

Över 7 miljoner installerade golvbrunnar talar sitt tydliga språk – Viesers golvbrunnar är säkra och går snabbt att installera.

Det finns orsak till att proffsbyggare gång på gång väljer våra golvbrunnslösningar. Vi har alltid varit lyhörda för användarnas önskemål och vår produktdesign bygger på enkel installation och funktionssäkerhet.

Skäl för att välja Vieser:

  • Enkel installation
  • Bara ett fåtal delar behövs och de är enkla att använda
  • Golvbrunnsinstallationen är snabb och säker – stödbenen ger en extra precision
  • Tydliga anvisningar – installationen sker alltid på samma sätt oavsett modell
  • Alla Viesers golvbrunnsprodukter är kompatibla med Vieser One-brunnarn

En brunn – oändliga möjligheter

Grundtanken för Vieser utgick ifrån att installationen av en golvbrunn ska vara så okomplicerad att det är näst intill omöjligt att göra fel. De unika stödbenen håller brunnen stadigt på plats vid installation medan golvet gjuts och förkortar installationstiden med upp till 15 minuter per brunn. Förutom tydliga anvisningar underlättas arbetet även av illustrativa installationsanimationer.

Under de senaste åren har Vieser vid sidan om standardsilarna även infört vackra designlock och Vieser Line-golvbrunnar som smälter in i inredningen. Under golvet finns dock alltid samma funktionssäkra Vieserbrunn eftersom alla lock passar ihop med Vieser One-brunnarna.

Vieser Line har en enkel konstruktion och är kompatibel med alla Vieser golvbrunnar. När de används tillsammans har produkterna 10 års systemgaranti.

”Installatörerna har inte mött några problem. Vieser hjälpte oss med allt från tekniska lösningar till utseende och design.”
Riku Hakala, bostadsägare.

Famijen Hakala renoverade sin lägenhet i en gammal bryggeribyggnad från 1800-talet. Till badrummen valde familjen Viesers mångsidiga lösningar. Golvplattorna på bilden kommer från en legendarisk nattklubb i Åbo, dit Vieser Line-golvbrunnen sömlöst smälter in. Under golvet finns så klart en effektiv golvbrunn från Vieser.

Hållbar kvalitet i kombination med kompromisslös produktdesign har gjort Vieser till vad bolaget är i dag – ett säkert val

Videoanimationen nedan illustrerar hur Vieser Line installeras. Installationen är enkel och få specialdelar behövs. Tydliga installationsanvisningar följer med alla Vieserprodukter.
Fler videor med service- och installationsanvisningar finns på vår YouTube-kanal. Detaljerade ritningar och installationsanvisningar för alla våra produkter finns på våra sidor för proffs.

Kontakta oss Kontakta oss