Vieser Lauha x Joanna Laajisto

Vi duschar cirka 16 000* gånger under vår livstid. Så det spelar verkligen roll vilken känsla vi får när spenderar tid i vårt badrum. I bästa fall kan stunden under duschen vara en njutbar ritual även i dess vardag. En stunds dusch eller bad erbjuder en stund av privat tid som laddar själen.
Vi på Vieser vill tillföra något mer till det ögonblicket. Vattnet är milt, sinnena är vakna.

Det är lungt – här är allt bra.

Upptäck den nya produktkollektionen!

Vieser Lauha x Laajisto – Mildare liv

Vieser Lauha x Laajisto produkter är designade för att vara funktionella och anpassningsbara. Produkterna passar in i hemmets vardag och fyller många olika behov.

Förutom badrummet går det att ta med dem till andra platser där livet händer. Ett handduksställ kan hjälpa till att torka simmarens handdukar på terrassen, en duschpall fungerar även som ett sidobord medan du njuter av en eftermiddagsfika.

Produkterna är designade och tillverkade i Finland. Deras förstklassiga snickeri och detaljer skapar ett snyggt slutresultat.

Kebony trä är varmt och tidlöst val, det kommer att stå sig genom tiderna – tack vare både sitt utseende och egenskaper.

”Jag strävar efter ändamålsenlighet i mitt designarbete. Produkten ska ha en motivering för att bli verklighet – både visuellt, funktionellt och även kvalitetsmässigt. När jag designade Vieser Lauha x Laajisto-produkterna strävade jag efter klassicism, som kommer att hålla över tid, inte bara vad gäller själva materialen utan också när det gäller deras estetik. Jag är också särskilt nöjd med det högkvalitativa vackra träarbetet. När designprocessen har övervägts noggrant från början till de allra sista stadierna, skapas produkter som inte bara har berättigande utan också mening.”

Inredningsarkitekt och designer Joanna Laajisto

Ny

Vieser Lauha handduksställ

Se presentationen
Ny

Vieser Lauha hängare

Se presentationen
Ny

Vieser Lauha pall

Se presentationen
Kontakta oss Kontakta oss