Smarta lösningar för en smidig vardag

Vi började där man inte brukar fokusera …

Vi började utveckla unika lösningar under badrumsgolvet. Nu vilar vår kompetens på 45 år inom design av pålitliga och funktionella golvbrunnar. Vi har gång på gång omde- finierat branschens normer. Från golvets undersida har vi lyft våra blickar till badrummets synliga delar. Vi erbjuder även kontinuerligt allt fler stämningsskapande lösningar för badrummet.

… nu definierar vi morgondagens badrum.

Våra hem berättar om oss. Allt fler vill uppfylla sina specifika inredningsdrömmar i sitt hem – och även i sitt badrum. Därför utvecklar vi smarta lösningar som är lätta att modifiera och erbjuder designalternativ för att uttrycka personlig smak. Allt grundar sig på pålitliga och fungerande lösningar. På så sätt ger vi dig som arbetar eller lever med Vieser-produkter de bästa förutsättningarna att lyckas. För oss är det naturligt med kontinuerlig utveckling – till förmån för en smidig och hållbar vardag.

”Vi har alltid satsat på användarvänlig design och praktiska, funktionella produkter som underlättar våra kunders vardag. Nu erbjuder vi ännu mer. Vi utvecklar vårt sortiment med smarta lösningar och med design som mångsidigt stöder dina inredningsdrömmar. Vi inspirerar till visionära och hållbara val. Det man vill uppleva av sitt hem och badrum utvecklas hela tiden. Tillsammans med våra partners definierar vi hur morgondagens badrum ser ut. För en smidig och fungerande vardag.”

– Annika Jyllilä-Vertigans, verkställande direktör, Vieser