Vesa Lappalainen är ny chef för R&D, innovation och kvalitet

Vieser växer starkt inom alla viktiga marknadsområden. Detta stöds av ett högt engagerat team av proffs som nu växer igen. Vesa Lappalainen tillträdde som chef för FoU, innovation och kvalitet på Vieser i slutet av augusti.

Vesa Lappalainen är civilingenjör från Villmanstrands universitet och har en stark bakgrund inom produktutveckling och innovation. Vesa ingår i Viesers ledningsgrupp och arbetar nära produktledningsgruppen.

– På Vieser tror vi att ingenting är omöjligt och att allt kan göras lite smartare. Jag kommer att arbeta för att Vieser ska ligga i framkant och skapa väldesignade, högkvalitativa produkter som de alltid har gjort, även i framtiden, säger Vesa.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sju miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.

Vill veta mer?
Marian Seppälä Marketing and Communications Manager +46 76 870 6889 marian.seppala@vieser.se