Asuntomesssut Naantali

Rekordmånga Vieserprodukter på bostadsmässan i Nådendal

Bostadsmässan 2022 ägde rum på ön Luonnonmaa intill Nådendal. Viesers produkter fanns med i rekordmånga hus på mässan.

Fjolårets Bostadsmässa bjöd återigen på de senaste trenderna inom boende, smarta inredningsval, intressanta byggnadslösningar och det senaste inom husteknik. Det havsnära mässområdet i Nådendal uppskattades garanterat av alla naturvänner. Mässområdet omges av ståtliga tallskogar och ristäckta marker i böljande terräng som på ena sidan kantas av en havsvik – finsk skärgårdsnatur i all sin prakt.

Naturtemat och hållbar utveckling präglade även materialvalen i bostäderna både inomhus och utanför. Fler badrum än tidigare hade mörkt trä och stora plattor med levande ytor, brutna färger samt blandare och duschar i olika färger, till exempel i svart och mässing. Många av helheterna är genomtänkta in minsta detalj – vilket man även ser i valet av golvbrunnar.

Viesers finländska designbrunnar fanns i rekordmånga av husen på fjolårets mässa, bland annat i husen 3, 5, 9, 19, 21, 23, 24, 28, 30, 31, 34 och 35. Ta en titt på husen på bostadsmässans webbplats: Hus | Nådendal 2022 | Bostadsmässan. Viesers produkter har fått ett positivt mottagande av finska kunder och särskilt linjebrunnen Vieser Line fanns i många badrum på mässan.

Även besökarna hade lagt märke till de nya designlocken. ”Det var väldigt många som kontaktade oss angående produkterna under sommaren. Vi hjälper gärna till och berättar mer, och hänvisar sedan kunderna till våra återförsäljare”, berättar Anni Hakola som ansvarar för Viesers försäljning i Finland och Estland.

”Vi är mycket glada över att Viesers designlock hade valts för att fullända så många av dessa fantastiska badrum. Vi får ofta höra hur viktigt det är med en problemfri vardag i badrummet. Samtidigt letar folk efter visuellt snygga produkter med tilltalande detaljer som tillverkas på ett hållbart sätt. Vårt mål är att möta dessa behov med våra finländska designprodukter som kombinerar tidlös estetik, hållbar utveckling och teknisk funktionssäkerhet”, berättar Viesers verkställande direktör Annika Jyllilä-Vertigans.

Viesers golvbrunnslock har i år tilldelats Design from Finland-märket, läs mer om det här.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i över sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.