Vieser Line nya förpackningar

Rännor och lock till Vieser Line säljs framöver separat

Vieser har förnyat produktförpackningarna och förpackningssättet för golvbrunnssystemet Vieser Line. Framöver säljs golvbrunnarnas rännor och lock som separata produktpaket. Detta underlättar möjligheten att kombinera olika rännor och lock. Även förpackningarnas utseende förnyas. Förutom produktetiketten har förpackningen även en informativ produktdekal med information om produktens modell, längd och färg.

På samma gång som vi förnyar förpackningarna lanserar vi en ny variant av rännan till Vieser Line, där golvbrunnen är placerad i rännans ände. Rännan går att vända så att golvbrunnen är till höger eller vänster. 

Även koderna ändras

På grund av förpackningsförnyelsen ändras även produktkoderna – själva produkterna förblir oförändrade. De befintliga Line-förpackningarna kommer att utgå ur vårt sortiment, då vi sålt de resterande i lagret.

__

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.