Vieser på Bostadsmässan 2021 i Lojo

Sommarens bostadsmässa äger rum i insjölandskapet i Hiidensalmi i Lojo. Årets huvudteman för mässan är hållbarhet, en enklare vardag och välmående på alla plan. 

Dessa teman framträder tydligt i bygglösningarna. Bland mässhusen finns trähus med minimerade koldioxidavtryck och flera hus där man så långt som möjligt gått in för plastfritt byggande och i stället valt material som träfiber.

Många av utställningshusen har badrum med Viesers linjära golvbrunn Vieser Line. I badrum med snygga inredningsmaterial, enhetliga golvytor och stora plattor är Vieser Line ett idealiskt val och finns att se både med klinker och hartsbeläggning på mässan. Även en av Viesers senaste innovationer, Vieser Flip, finns med i ett av husen. Du kan läsa mer om husen på Bostadsmässans webbplats.

Vieser Line finns i följande hus:

8. Talo Sensu

13. Jukkatalo Jalava

16. Designtalo Idyll

Idyll har dessutom Vieser Flip.

Mässan är öppen 9.7–8.8.2021 och precis som i fjol behöver man reservera en tid för sitt besök i samband med biljettköp.

Läs mer om Viesers produkter på mässan här

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.