Vieser har uppdaterat sitt sortiment

Vieser har uppdaterat sitt sortiment – hållfasta nordiska golvbrunnssilar i ny tappning

Vieser har i vår förnyat hela sitt sortiment av fyrkantiga golvbrunnssilar. Viesers golvbrunnssilar är precis som våra andra produkter designade och tillverkade i Finland. En del av våra nya silar har tagits fram av den finländska designbyrån Aivan.

Typgodkännandet ett kvitto på kvalitet

Vid sidan av elegant design är funktionssäkerheten en egenskap där vi aldrig accepterar kompromisser. Typgodkännandet för de nya silarna är ett resultat av långsiktig produktutveckling och garanterar att silarna tål en vikt på hela 300 kg och har en utmärkt flödeskapacitet. Samtliga modeller är stabila och säkra att stå på och hålls stadigt på sin plats år efter år.

Förpackningen innehåller antingen en plastram eller en justerbar stålram. Den justerbara stålramen underlättar installationsarbetet avsevärt. Ramen gör klinkersättningen betydligt enklare, för den kan justeras upp till 15 mm i sidled från golvbrunnen, vilket ger ett totalt justeringsintervall på hela 30 mm.

Personlig badrumsinredning med svart golvbrunnssil

Svarta blandare är ett trendigt färgval till badrummet. Viesers nya sortiment inkluderar två svarta golvsilsmodeller. Materialet är samma hållfasta rostfria stål, men med svart pulverlackering. En svart golvbrunn tillsammans med andra svarta detaljer skapar en harmonisk inredningshelhet i badrummet.

Design genom hela sortiment

”Vieser har under de senaste åren satsat på finländsk design i sina produkter och tanken med uppdateringen var att skapa nya inredningsmöjligheter och lyxkänsla även med produkterna i det så kallade standardsortimentet. De svarta silarna är snyggt tillskott i sortimentet som ger möjlighet att kombinera trendiga svarta inredningsdetaljer i badrummet”, berättar Janina Ollberg, Head of Products på Vieser.

Alla de nya silarna är kompatibla med våra funktionssäkra Vieser One-golvbrunnar och Vieser kan därför ge 10 års systemgaranti när produkterna används tillsammans.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.