Dags att definiera framtidens badrum – Vieser på Habitare – avdelning 7C101

Vieser Oy, pressmeddelande 3.9.2018

Se ytan och under den

Samarbete och nytt tänkande – Vieser – Aivan – Pentagon Design

Framtidens lyx är resultatet av toppdesign och nya material. På Habitare-mässan presenterar vi nya och lyxiga golvbrunnskollektioner i trä, Durat och Dekton.

Badrummens betydelse i hemmen har ökat. Badrummen har blivit betydelsefulla platser som förbättrar livskvaliteten, vardagens oaser. Upplevelser, skönhet och hållbara material gör badrummen till platser för obegränsad kreativitet. I alltings centrum finns utnyttjande av återvunna material i enlighet med hållbar utveckling, tidlös design i kombination med gediget tekniskt föregångarskap och våtrumskompetens sedan 40 år tillbaka.

”Vi satsar stort på kundcentrerad produktdesign med praktiska och funktionella produkter som underlättar våra kunders vardag – men det är inte tillräckligt. Vi vill även att våra kollektioner stöder människors inredningsdrömmar och inspirerar dem till visionära val”, säger Jyllilä-Vertigans. Enligt henne är det viktigt att visa olika koncept där material och färgnyanser upprepas harmoniskt för att kunna betjäna kunden på bästa sätt. I badrummet njuter man av egen tid och kopplar av, till exempel i badet. Det är viktigt att utrymmet är vackert och har en harmonisk stämning som förbättrar livskvaliteten.”

Vi arrangerar ett evenemang för inbjudna gäster under Habitare-mässan onsdagen den 12.9 kl. 16:
”Badrummet – En plats för obegränsad kreativitet!? Konst möter materialdesign”. Creative Director Geert Decock – skapare av Durat Palace-kollektionen, är gästtalare. Vi presenterar även Vieser, Aivan, Pentagon Design-samarbetet. Nya material är Durat, Dekton och Accoya. Evenemanget livestreamas på Viesers Facebook-sida.

Ytterligare information:
Annika Jyllilä-Vertigans, Verkställande direktör, Vieser Oy
Tfn 0400 661 252

Annika.Jyllila-Vertigans@vieser.fi

Vieser Oy
Vieser är ett finskt familjeföretag med rötterna i nordisk yrkeskunskap och skandinavisk toppdesign. Vi har gett ett löfte om förstklassig design och SMART-lösningar redan i över 40 års tid. Vi tillverkar innovativa lösningar för golvbrunnar som uppfyller och även överskrider såväl våra professionella kunders som slutanvändarnas, dvs. fastighetsägarnas krav.

Vi är klart marknadsledande i Finland och har en stark position även i övriga Norden – våra kunder väljer våra produkter om och om igen.

Vieser är en del av företagsfamiljen Serres Group, vars första företag grundades år 1973. Omsättningen för Serres Group uppgick till cirka 55 miljoner euro år 2017 och företaget sysselsatte över 350 personer.

Låt dig inspireras på adressen vieser.fi
#simplysmartliving #smartwithwater #smartsolutionsforbetterliving
@Instagram @vieserliving