Viesers team i Finland växer

Vår framgångsrika inledning på året fortsätter med fler goda nyheter när vi kan välkomna ytterligare två nya teammedlemmar.

Lauri Hiilinen, Design Sales Manager, bidrar med kunskap och erfarenhet i säljteamet för progressiva produkter. Lauri har bred erfarenhet av både försäljning och design samt från badrumsbranschen och kommer att sprida kännedom om finsk design med sin gedigna yrkeskunskap.

Simo Suurkuukka, Project Manager, förstärker vårt produktutvecklingsteam genom att skapa nya innovationer och delta i digitaliseringsprojekt. Simos starka tekniska utbildning och erfarenhet av VVS-projektering stärker vårt briljanta produktutvecklingsteam och lotsar Vieser mot en allt mer innovativ framtid.

Tidigare i år rekryterade vi flera medarbetare i Norden och nu stärker vi vår kompetens även i Finland. Vi ser med spänning fram emot vad det nya året och våra nyrekryteringar för med sig. 

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sju miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.