Vieser team växer

Viesers team växer igen.

Anniina Kivelä, Sales Assistant, tillför expertis och erfarenhet till vårt sälj- och kundserviceteam. Anniinas kunskaper inom ekonomi och erfarenhet inom kundservice och försäljning kommer att säkerställa en utmärkt Vieser-kundupplevelse.

Marian Seppälä, Marketing and Communication Specialist, stärker marknadsföringen i synnerhet i Sverige och Norge.  Marian har gedigen erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och badrum, och hon kommer att flagga för finsk design med glädje.

Vi växer starkt på alla våra marknader och dessa rekryteringar kommer att hjälpa oss nå våra mål. Marian ansluter sig till marknadsteam och raporterar till Anna Elo, Head of Marketing and Communications. Anniina ansluter sig till säljteam och raporterar till Anni Hakola, Head of Sales Vieser professional, Finland and Baltics.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.