Vieser på Nordbygg 2022

Vieser kommer att delta i Nordens största bygg- och fastighetsmöte Nordbygg i Stockholm den 26–29 april! Du hittar oss på monter A20:40.

Mässans tema, hållbar utveckling, passar perfekt för Vieser, då företagsansvar och hållbarhet har varit viktiga delar av Viesers verksamhet sedan företaget grundades 1973. Viesers golvbrunnar var designade för att ersätta sina gjutjärns föregångare och har sedan dess förhindrat vattenskador, minskat förtida renoveringar och därmed förlängt byggnadernas livslängd.

”Hållbarhet är en av våra strategiska riktlinjer, och vi är starkt engagerade i utvecklingsarbetet. Det är viktigt för oss att förstå klimatpåverkan av vår egen verksamhets– och att hur vi kan minska det på alla möjliga sätt. ”, konstaterar Annika Jyllilä-Vertigans vd.

Vieser presenterar nyheter i produktsortimentet, marknadens lägsta golvbrunn – Vieser One Extra Låg och de nya tilläggen i linjebrunnsystemet Line.

Vieser One Extra lågs struktur har en betydande fördel vid både renovering och nybyggnation. Tack vare det effektiva flödet på 1,2 l/s är brunnen lämplig för både dusch och badkar. Vattenlåset i denna nyhet baserar på en innovativ membranteknologi.

Vieser Line -linjegolvbrunnserien har utökats med nya längder och med ett underbart svart lockalternativ. De fyra olika storleksalternativ ger gränslös frihet för designers. Line -golvbrunnar kan placeras flexibelt intill väggen, nära väggen eller mitt på golvet eller även flera brunnar bredvid varann. Det finns ingen anledning att kompromissa med designen.

”I stället för att bygga nytt väljer man ibland att renovera för att spara miljön. Den nya extra låga golvbrunnen är idealisk just för renoveringar. Genom att kombinera Vieser Extra låg med Vieser Line skapar man dessutom en linjegolvbrunnslösning med en höjd på endast 90 mm med locket!”, berättar Jens Persson, försäljningschef i Skandinavien.

Vi välkomnar alla att besöka oss och våra nya produkter!