Vieser Line charmar på bostadsmässan i Lojo

Finlands Bostadsmässa 2021 hålls i Lojo strax utanför huvudstadsregionen. Vieser och Vieser Line finns med i några av mässans snyggaste badrum.

Huset Sensu

Ett hus för den som uppskattar elegans och estetik. I detta personliga hem har man satsat på naturliga material och hälsosam inomhusluft. Det japanska ordet ’sensu’ betyder solfjäder, men även sinne för stil och estetik. De stora stenliknande plattorna och det enhetliga hartsgolvet skapar en exklusiv och rogivande känsla i badrummet. Badrummet har tre avlånga Vieser Line-golvbrunnar som smälter sömlöst in i den harmoniska stämningen.

Vieser Line är ett utmärkt val för golv som detta, för golvbrunnslocket går att beklä med klinker eller vilket golvmaterial som helst, till exempel mikrocement, eller som i detta fall med harts.

Designtalo Idyll

Även i designhuset Idyll har man valt Vieser Line till badrummet. Idyll är ett koldioxidneutralt hus i ett insjölandskap som är byggt enligt ECO2-konceptet, där man minimerat mängden plast och använt isolering av förnybar träfiber.

Vieser Line smälter in perfekt i badrumsinredningen, där svarta blandare skapar en spännande kontrast mot den i övrigt stillsamma inredningen med naturliga nyanser.

Mångsidiga Flip

Idyll har även en ytterligare innovation från Vieser – Vieser Flip. Vieser Flip är en nytt dubbelsidigt golvbrunnslock som kan användas på två olika sätt. Ena sidan av locket kan bekläs med valfria klinkerplattor och den andra har en tidlös och stilren stålyta.

I detta hem är Flip beklätt med små ljusa klinkerplattor, vilket får locket att smälta in i inredningen samtidigt som det avtecknar sig som en rolig detalj i grovkökets duschutrymme.

Läs mer om mångsidiga Vieser Flip.

Jukkatalo Jalava

Jalava är ett ljust hem som byggts med hänsyn till en barnfamiljs utrymmesbehov. Envåningshusets planlösning och höga tak ger gott om ljus och möjlighet till lugn och ro i vardagen. Även badrummet är utformat med såväl funktionalitet som estetik i åtanke. Under de svarta duscharna finns två Vieser Line-golvbrunnar.

Klinkerplattor döljer golvbrunnarna i det ljusa badrummet och får dem att smälta in i inredningen. Vieser Line har dessutom en utmärkt flödeskapacitet och långt rengöringsintervall som garanterar familjen en problemfri vardag även i badrummet.

Ta en titt på husen

Bostadsmässan 2021 i Lojo är en hyllning till estetik och naturlighet.

Djärva inredningsval och naturliga material går hand i hand, och vi på Vieser är stolta över att än en gång ha fått bidra till framtidens finländska byggande.

Läs mer och ta en titt på mässhusen här.