Dold pärla i Lahtis

Klassiskt hotell fick tillbyggnad

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone ökade sin kapacitet i våras med en tillbyggnad och många nya individuellt designade rum. De nya rummen bjuder hotellgästerna på en upplevelse som är slipad in i minsta detalj. Den stämningsfulla inneträdgården och loungeområdet bygger upp höga förväntningar, men de nya rummen överträffar dem alla.

I de nya rummen har man slagit på stort med djärva och eleganta inredningsval.

Badrum som ett privat spa

De djärva valen fortsätter i de lyxigt inredda badrummen som bjuder besökarna på äkta spakänsla. Badrumsgolven har mosaikplattor i svart och guld som matchas av det beklädbara golvbrunnssystemet Vieser Line som försvinner in i golvet. Lösningen är idealisk för precis sådana ytor, där man vill bevara ett enhetligt golvmönster i hela rummet.

Även golvfallet går enkelt att bygga i en riktning då golvbrunnen placeras intill väggen. På så vis har man skapat en stilren och harmonisk visuell helhet.

Vieser Line är ett utomordentligt val för professionellt designade badrum. Alternativen är lika många som golvmaterialen. Vieser Line kan bekläs med samma klinker eller ha samma mönster som golvet för att få golvbrunnen att smälta in i helheten. Om man däremot använder mikrocement kan även golvbrunnslocket fyllas med det för att bevara ett enhetlig utseende.

Inredningsvalen underlättas av att golvbrunnen kan placeras fritt. Vieser Line är lika säker oavsett var golvbrunnen placeras i badrummet.

Funktionssäker

Golvbrunnens funktionssäkerhet är inget man ska tumma på, särskilt på ett hotell. Utmärkt flödeskapacitet och långt rengöringsintervall frigör städresurser till annat. Vattnet rinner snabbt ut och det kraftiga flödet rengör samtidigt vattenlåset, vilket minskar behovet av rengöring.

När det väl blir dags att rensa golvbrunnen kan vem som helst göra det enkelt och säkert.

Tillbyggnad med respekt för hotellets historia

Lahden Seurahuone har en lång och anrik historia. Designtillbyggnaden är en värdig fortsättning på denna historia och en enastående oas för trötta resenärer på huvudgatan i Lahtis.

Finns det något bättre sätt att avsluta en dag än med lugn och ro i hotellrummets badrum med lyxig spakänsla och låta blicken vandra över alla spännande detaljer?