En pärla omfamnad av naturen

Milla Alftan lät bygga sitt andra hem i det natursköna landskapet i hjärtat av finska Tavastland.

Funktionalitet och skönhet i symbios

Inredningsarkitekten Milla Alftan har arbetat i många år med att inreda andra människors hem. Hennes nya andra hem beläget i ett fantastiskt naturområde i Tavastland är ett skimrande professionellt konstverk som är kompromisslöst designat in i minsta detalj.

Badrummet är ett ljust underverk där man sömlöst kombinerat funktionalitet med lyxiga ytor och design. Milla valde golvbrunnssystem från Vieser och slutresultatet är stilrent och vackert.

En levande ljus helhet

Milla valde Viesers linjegolvbrunn Vieser Line till duschutrymmet. Modellen är beklädbar och därför ett utmärkt val när man vill att golvytan ska vara enhetlig. Vieser Line smälter perfekt in i den ljusa helheten och ger den uppmärksamhet som de stora väggplattorna förtjänar. Golvet med levande struktur fortsätter sömlöst över golvbrunnslocket och ger ett stilrent helhetsintryck.

Viesers linjegolvbrunn är även ett säkert val för ett fritidshem eftersom den är enkel att underhålla och har garanterad funktionssäkerhet. Ett långt rengöringsintervall är typiskt för Viesers golvbrunnar.

Vieser Flip – beklädbart litet lock

Även Viesers nya innovation Vieser Flip finns med badrummet. Flip är ett utmärkt val när man vill ha ett mindre golvbrunnslock och vill bevara en enhetlig golvyta. Tillsammans med linjebrunnen bidrar Flip till badrummets enhetliga design och helheten är snygg och ljus.

Det smarta med Vieser Flip är möjligheten att svänga på det för att i stället få ett stilrent lock i rostfritt stål. Det beklädbara lilla locket är ett perfekt val i det här fallet för att göra hela badrumsgolvet enhetligt även utanför duschutrymmet.

Vacker design och funktionssäkerhet

Badrummet är kompromissfritt utformat till en funktionell och visuell harmoni. Viesers motto är ett liv utan kompromisser. Därför vill vi utveckla snygga designprodukter till badrumsinredningen utan att tumma det minsta på funktionssäkerheten eller hemägarens komfort i vardagen med de lättskötta brunnarna.

Det vackra badrummet visar att funktionell design sätter guldkant på vardagen och skänker glädje år efter år. Inte ens installationen kräver kompromisser. Vieser Line och Flip är kompatibla med alla Vieser One golvbrunnar och de går att placera var som helst på badrumsgolvet.

Referenser relaterade till projektet

Inredningsdesigners fritidsvilla

Se presentationen