Vackert badrum för ungt par

Vieser Line bidrar till ett rogivande och harmoniskt badrum med stora enhetliga ytor i ett hem för ett ungt par som presenterades på bostadsmässan i Kouvola sommaren 2019.

Dekolaku är ett av husen som presenterades på bostadsmässan 2019 i Kouvola. Golvbrunnen i badrummet är en Vieser Line beklädd med mikrocement för att komplettera väggarnas och golvets diskreta gråa toner. De svarta detaljerna kommer till sin rätt mot de obrutna ytorna och ger den harmoniska helheten karaktär.

Förutom mikrocement kan Vieser Line även bekläs med valfritt kakel och är därför ett idealiskt val för alla som önskar sig ett tidlöst elegant badrum med en enhetlig stil. Ett tredje alternativ är en elegant mattsvart sil av pulverlackerat rostfritt stål.

I detta vackert inredda hem valde ägarna en väggnära golvbrunn, men den kan även placeras precis intill väggen eller exempelvis mitt på golvet mellan två duschar på var sin sida. Golvbrunnen är alltid lika funktionssäker och isoleringen lika tät oavsett installeringssätt. Därför kan kunden fritt välja golvbrunnens plats utifrån sina visuella preferenser. Bara en golvbrunn räcker bra, även för två duschar, för Vieser Line är kompatibel med golvbrunnen Vieser One som har ytterst bra genomströmning.