Vieser på Architonic!

Webbsajten Architonic.com är ett förstklassigt stöd och en inspirationskälla för arkitekter, inredningsarkitekter och alla andra som är intresserade av design. Sajten har upp till 16 miljoner besökare varje år: designproffs och andra intresserade som söker de bästa produkterna och lösningarna för sina projekt. Nu ingår även Vieser i denna toppkollektion.

Under de senaste åren har Vieser allt mer riktat blicken mot de nordiska länderna med ambitionen att göra dem mer medvetna om finsk kvalitetsdesign. Architonic skapar nya möjligheter till samarbete med särskilt svenska och norska designers. Architonic är som en ”godisaffär” för arkitekter och inredningsarkitekter på grund av den höga kvaliteten och det stora utbudet, för att inte tala om den visuella utformningen. Därför är det fint att vi för vår del kan lyfta fram finsk toppdesign på plattformen.

Vieser har som mål att göra golvbrunnar till ett anslående inslag i badrumsarkitekturen. Ett fint exempel är Vieser stora trälock som kan omvandla golvbrunnen från nödvändighet till ett blickfång i badrummet eller rentav utgångspunkten för hela badrumsinredningen. Ett av locken – Vieser Dot Accoya – belönades 2020 med ett hedersomnämnande i designtävlingen Fennia Prize 20.

Vieser bär fanan för finsk design när företaget lägger ut sortimentet på Architonic. med målet att föra fram möjligheterna till elegant design i badrummet – utan avkall på funktionalitet och kvalitet.

Till Architonics webbsajt.

Psst! Utöver Architonic hittar du oss också på en annan intressant designsajt. Sthlm Says Hello – By Rum är en härlig designmötesplats i en tid då mässor inte kan ordnas. Du kan ta en titt på webbplatsen här.

Mer information:

Anna Elo, Head of Marketing and Communications
anna.elo@vieser.fi
+358 40 5812567

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.