Golvbrunnar från Vieser – det bekymmersfria valet

Idag finns det många slags silar och lock till golvbrunnar, och Vieser har under de senaste åren satsat kraftigt på finsk design för sina personliga brunnslösningar. När man väljer inredning till ett badrum är man tvungen att också tänka på praktiska aspekter. Farhågor för att prioritera design, utseende eller en lösning utöver det vanliga på bekostnad av funktionaliteten kan få många att avstå från ett imponerande slutresultat och gå in för det konventionella och säkra valet. Med Vieser har du inte det problemet.

Tillförlitligt val

Alla Viesers golvbrunnslock är kompatibla med Viesers välbeprövade golvbrunnar. Utmärkt flödeskapacitet och mer än 6 miljoner installerade golvbrunnar vittnar om Viesers tillförlitlighet. När du väljer lock kan du således glömma misstankarna om krånglig installation och tvivlet kring funktionaliteten. Traditionella småsilar, linjeformade golvbrunnar och stora fina designlock passar alla på vår tillförlitliga och funktionssäkra golvbrunn som tillverkas i Finland. 

Bekymmersfri vardag

En välfungerande golvbrunn är ett viktigt element i badrummet och behöver därför också rengöras med jämna mellanrum. Den utmärkta genomströmningen sörjer för att rengöringsintervallet för Viesers golvbrunnar är i en klass för sig. När vattnet rinner genom brunnen snabbt för det också med sig den mesta smutsen, vilket gör att rengöring behövs mer sällan. Och när den blir aktuell har brunnen en enkel konstruktion som gör underhållet lätt. Vattenlåset är utformat så att det är lätt att ta loss och går bara att lägga tillbaka på ett sätt, vilket gör rengöringen säker och lätt för vem som helst. Hotell som har många brunnar och vill optimera städtiden kan göra stora besparingar genom den lätta rengöringen och det långa underhållsintervallet. Även hemma är det en lättnad att kunna beundra sin snygga golvbrunn med vissheten om att allt fungerar som det ska under golvet.

Läs mer om den lätta rengöringen med Vieser.

Mer information:

Anna Elo, Head of Marketing and Communications
anna.elo@vieser.fi
+358 40 5812567

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare och inredningsdesigners som husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.