Thérèse Cedercreutz till Viesers styrelse

Thérèse Cedercreutz, Senior advisor, strategy M.Sc. (Econ.) har valts till Viesers styrelse från och med 25.1.2021. 

Thérèse har över 25 års erfarenhet av ledning, strategiarbete, affärsutveckling, försäljning och marknadsföring. Hon har erfarenhet av företagsledning på global och EMEA-nivå med särskilt fokus på affärsexpansion och förändring, uppbyggnad av varumärkeskapital och meningsfullt ledarskap.

De sex senaste åren har Thérèse arbetat som strategisk affärskonsult och hjälpt företagsledare bemöta framtida utmaningar, särskilt inom områden som meningsfullt ledarskap och tillväxt.

”Vi är mycket nöjda och entusiastiska över att ha fått med oss Thérèse på vår resa. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att bredda och utveckla våra kunskaper, öppna upp nya perspektiv och anta nya utmaningar i framtiden. Vår styrelse besitter nu gedigen och mångsidig erfarenhet av såväl professionell VVS-verksamhet som designinriktat värdeskapande och varumärkesbyggande”, säger Viesers verkställande direktör Annika Jyllilä-Vertigans.

 

Mer information:

Annika Jyllilä-Vertigans, CEO
annika@vieser.fi

 

 

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.