Material Bank

Vi har förnyat vår materialbank

Vi har förnyat vårt materialutbud för att bättre möta olika användares behov. Vi utvecklar ständigt nya produkter för att tillgodose kundernas behov med bästa möjliga lösningar. Vår nya materialbank följer samma linje och vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

I materialbanken hittar du enkelt installations- och skötselanvisningar, konstruktions- och måttritningar samt andra filer, videor och material som rör produkterna, till exempel produktspecifika BIM/Revit-länkar för MagiCAD Cloud.

Nytt söksätt hjälper dig hitta rätt

Den största nyheten i materialbanken är de tydliga rullgardinsmenyerna. Med dem kan du enkelt filtrera resultaten och snabbt hitta relevanta produktmaterial. I samband med uppdateringen flyttade vi avsnittet med Vanliga frågor till en egen sida, som du hittar här.

Välkommen till vår nya Materialbank!

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare som inredningsdesigners och husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.