Nyhet i sortimentet – Vieser Flip

Viesers sortiment av fyrkantiga golvbrunnslock har idag kompletterats med en spännande ny produkt: Vieser Flip beklädbart golvbrunnslock 146×146 mm.

Vieser Flip är ett dubbelsidigt golvbrunnslock med plats för klinker på ena sidan och en rostfri stålyta på den andra. Det kompakta locket är ett elegant alternativ för den som vill ha ett enhetligt badrumsgolv med en diskret golvbrunn. Locket kan bekläs med samma plattor som badrumsgolvet i övrigt för att få det att smälta in i golvet, accentueras med plattor i en annan färg eller bekläs som en del av golvmönstret.

Flip fungerar även utan klinker, för på andra sida finns ett stilrent lock i rostfritt stål. Ett och samma lock har därmed två olika användningssätt. Locket är enkelt att vända för hand genom att ta tag i kanterna.

Vieser Flip är designad och tillverkas i Finland och har typgodkännande enligt miljöministeriets bestämmelse.

Locket är kompatibelt med alla Vieser-brunnar och har tio års systemgaranti så länge de installeras tillsammans. Förpackningen innehåller lock och ram till Vieser Flip.

”Vieser Flip är ett utmärkt exempel på en produkt som är utvecklad utifrån kundernas önskemål. Vi är lyhörda för människors önskemål och följer trenderna i branschen. Våra kunder uppskattar friheten att själva få välja hur locket ska se ut – eller om det ska synas överhuvudtaget. Vi vill göra dessa lösningar mer kända och hjälpa fler människor att göra verklighet av sina badrumsdrömmar”, berättar Viesers produktchef Jaana Honkonen.

Läs mer om Vieser Flip på produktsidan.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare och inredningsdesigners som husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i över sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.

Mer information:

Anna Elo
Head of Marketing and Communications

+358 40 581 2567

Vieser Oy
Skogsjungfrugränden 8
02130 FIN-Esbo