Vieser på Nordbygg 2024

Vieser deltar i Nordens största bygg- och fastighetsmöte Nordbygg i Stockholm den 23–26 april! Du hittar oss på monter A10:38.

Nordbygg samlar arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare för att prata bygg- och fastighetsbranschens framtid och det passar väl för Vieser.

”Hållbarhet är en av våra strategiska riktlinjer, och vi är starkt engagerade i utvecklingsarbetet. Vi har precis fått EPD:er för fyra av våra produktgrupper och jobbar tillsammans med bl. Uponor, Grohe och SlutaRiv Sverige Ab för att minska byggbranschen koldioksidutsläpp genom att minska rivning”, berättar Jens Persson, Head of Sales Professional.

Vieser presenterar sitt sortiment och en produktnyhet
Vi presenterar utvalda produkter ur vårt sortiment, t.ex. marknadens lägsta golvbrunn – Vieser One Extra låg, en toppenlösning för trånga installationsutrymmen.

Alla Viesers brunnar är kompatibla med alla Viesers silar. Därmed man kan kombinera tex. Vieser one Extra låg med Vieser Line -linjegolvbrunn och då har man en väggnära golvbrunn med bygghöjd på endast 90mm!

Utöver ett urval av vårt golvbrunns-sortiment introducerar vi en produktnyhet på mässan! En ny
brunnsmanschett från Apex Sealsolution för väggnära placering av Vieser Line. 

Du hittar oss i monter A10:38. 

Inträde är gratis för proffs. Hämta din gratis biljett här

Pressackrediteringar: länk