Vieser på Stockholmsmässan med sin förnyade Natural by Vieser-monter

Vieser Oy, pressmeddelande 21.1.2020

 

Finländska Vieser som fokuserar på designgolvbrunnar finns med på Stockholm Furniture and Light Fair 4–8 februari – Natural by Vieser, monter C11:48

 

Vår monter med namnet Natural by Vieser gjorde debut på mässan Habitare i Finland i höst. Nu har den utökats med nya element som presenteras i Stockholm. Designern Linda Bergroth har skapat en enkel men elegant monterpaviljong, där en minimalistisk badrumsmiljö i japansk stil badar i varmt naturligt ljus.

Natural by Vieser presenterar det moderna badrummet – inte bara en plats där man duschar utan även ett utrymme för lugn och avslappning. Dagens badrum inreds med eftertanke från golv till tak: ytorna, materialen och belysningen väljs för stämningen de skapar. Nytänkande lösningar ger utrymme för kreativitet och personliga val, och golvbrunnens lock får en helt ny roll som ett synligt designelement.

Viesers monter presenterar eleganta, naturliga designlock till golvbrunnar inspirerade av temat Natural by Vieser. I vår monter hittar du lock av accoyaträ, lock beklädda med stenmaterialet Dekton och klinkerbeklädda lock som smälter in i badrummet. Det är viktigt för oss att materialen är miljövänliga, har en lång livslängd och tål dagligt bruk.

Trä har fått något av en renässans som inredningsmaterial. Vi är först ute i Norden med att använda trä som golvmaterial i badrum med produkter som uppfyller de strikta byggtekniska kraven. Produkterna är ansvarsfullt producerade av äkta trä och naturligt behandlade. En yta av trä känns mjuk och varm under fötterna och är därför perfekt för våra produkter.

Ett annat viktigt tema är förstklassig och genomtänkt design. Golvbrunnslocket är avsett som ett tidlöst designelement bland föränderliga trender och stilar. Här tillför lockens modularitet en extra dimension: vid valet av golvbrunn förbinder sig kunden endast till lockets form. Kunden kan själv byta ut den synliga delen, det vill säga locket, mot ett med samma form i en annan nyans eller ett annat material – utan att byta ut andra delar av brunnen – vilket innebär att man slipper en dyr renovering.

Vi ordnar ett event vid vår monter C11:48 på tisdag den 4 februari kl. 14–15. På plats finns vår vd Annika Jyllilä-Vertigans och Saku Sysiö som designat våra designlock. Kom och träffa oss, ta en titt på vår monter och låt oss bjuda på ett glas bubbel. Varmt välkommen!

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare och inredningsdesigners som husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i cirka sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.

 

Montern Natural by Vieser är designad i samarbete med våra partner:

 

Vägg- och golvmaterialet Dekton från Cosentino

Designlock i accoyaträ från Novenberg

Duschar från Vola

Duschväggar (säkerhetsglas) från INR

Keramikplattor (Ce.Si Ceramica Cotone) från ABL

Asppaneler från Kärävä

 

Mer information:

Vieser Oy

Anna Elo

Head of Marketing and Communications

anna.elo@vieser.fi

+358 40 581 2567

Skogsjungfrugränden 8

02130 FIN-Esbo

www.vieser.fi