Vackra och kreativa badrum

Viesers golvbrunnslock fulländar Franssilas eleganta badrumsmiljöer

Franssila Kylphuoneet Oy är ett finskt företag specialiserat på badrumsrenovering som i många år tagit fram spektakulära och unika badrumsmiljöer. Det faktum att företaget har hela 99 % nöjda kunder säger mycket om nivån på företagets kvalitet och professionalism. Vieser har spelat en roll i många av de förtrollande badrumsmiljöerna med både våra traditionella golvbrunnssilar och våra linjeformade Vieser Line-golvbrunnslock. Olika beläggningsalternativ har använts för att sätta kronan på verket.

Vieser Line, som designats och tillverkats i Finland, ger stor frihet i valet av ytmaterial och placering av golvbrunnen i badrummet. Det vanligaste valet är väggnära installation, vilket möjliggör golvlutning i en riktning och användning av de populära stora klinkerplattorna. Golvbrunnen kan installeras intill eller en bit från väggen helt utifrån visuella preferenser, för båda installationsmetoderna är lika trygga och säkra.

I dessa renoverade badrum har Vieser Line använts på två olika sätt. I det första badrummet är golvbrunnslocket beklätt med samma klinker som golvet i övrigt. Vieser Line kan även förses med en hartsbeläggning som i det andra badrummet för att skapa en harmonisk och fridfull atmosfär. En motsvarande effekt går att uppnå med en klinkerbeklädd variant av Vieser Line som gör golvbrunnen nästan helt osynlig och ger en enhetlig golvyta. Med Viesers golvbrunnslösning behöver man aldrig kompromissa med form och funktionalitet. Under designlocket säkerställs funktionen precis som i alla våra andra golvbrunnssystem av vår klassiska och effektiva Vieser One-golvbrunn.

För fler eleganta badrum, besök Franssila på Instagram och Facebook.