10 års systemgaranti på Viesers golvbrunnsprodukter

Daglig användning ställer höga krav på golvbrunnssystem. Därför tillverkar vi på Vieser alla våra produkter av förstklassiga material och delar. Vi testar våra produkter och är så säkra på deras kvalitet, hållfasthet och funktionssäkerhet att vi nu erbjuder 10 års systemgaranti på våra golvbrunnsprodukter.

10 års systemgaranti

Systemgarantin täcker alla material-, konstruktions- och tillverkningsfel hos våra golvbrunnsprodukter och gäller när både golvbrunnssystemet och golvbrunnens lock tillhör samma Vieser-produktfamilj. Systemgarantin gäller inte vid felaktig installation eller användning. Gentemot våra konsumentkunder ansvarar Vieser för produkternas kvalitet och hållfasthet i enlighet med konsumentköplagen.

”Det är oerhört viktigt för våra kunder att våra produkter är säkra och fungerar som de ska. Vatten inne i huset är inget att leka med. Exempelvis fuktskador är något som väcker oro hos många. Vi vill att våra kunder ska slippa oroa sig och erbjuder dem extra skydd i form av en systemgaranti. Med Viesers golvbrunnssystem får kunderna 10 års systemgaranti och kan känna sig trygga med att de valt en säker produkt”, säger Viesers verkställande direktör Annika Jyllilä-Vertigans.

Vieser erbjuder unika designlock och högklassiga golvbrunnslösningar för att inspirera såväl professionella byggare och inredningsdesigners som husägare. Viesers produkter har tillverkats i finska Österbotten sedan 1973. Viesers golvbrunnar har installerats i över sex miljoner badrum och företaget har verksamhet i Finland, Sverige, Norge och Estland.

Mer information:

Anna Elo
Head of Marketing and Communications

+358 40 581 2567

Vieser Oy
Metsänneidonkuja 8
02130 FIN-Espoo

www.vieser.fi